понеділок, 31 травня 2021 13:39

Поліцейські потрапили під кулі рецидивіста, який стріляв зі свого вікна
3

У Кременчуці Полтавської області чоловік відкрив стрілянину з вікна своєї квартири.

Під кулі потрапили поліцейські, які приїхали на виклик неподалік, повідомили в пресслужбі поліції Полтавської області.

"Уночі працівників Полтавського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції проінформували про обстріл поліцейських у місті Кременчук, які відпрацьовували виклик щодо конфліктної ситуації в одному з нічних закладів міста. Невідома особа з вікна багатоповерхівки поцілила у двох правоохоронців при виконанні. На місці події оперативники внутрішньої безпеки поліції та працівники Кременчуцького районного управління поліції встановили квартиру, звідки стріляли, та особу зловмисника. Стрільцем виявився 38-річний місцевий мешканець, який проживав спільно з неповнолітньою донькою", - сказано в повідомленні.

Чоловік стріляв із вікна своєї квартири
Фото: pl.npu.gov.ua
Поліцейські приїхали на виклик неподалік
Рецидивіст раніше вже був судимий

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі підстрелили серед дороги чоловіка й втекли на авто

Відомо, що стрілок раніше був судимий за браконьєрство та крадіжку з проникненням у приміщення. У його оселі поліцейські проводили обшуки та знайшли пневматичний пістолет, а у подвір'ї будинку - газовий балон та магазин, які чоловік викинув у вікно, щоб позбутися доказів.

Тепер чоловіку загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Слідство триває.

У селищі Старий Крим Донецької області 18-річний чоловік вистрілив у 14-річного підлітка. Дитину він поранив з гвинтівки.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські потрапили під кулі рецидивіста, який стріляв зі свого вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі