четвер, 08 квітня 2021 14:12

Поліцейські пострілами ловили втікача після ДТП: відео переслідування

Поліцейські пострілами ловили втікача після ДТП: відео переслідування
Поліцейські спіймали водія, який створив на дорозі аварійну ситуацію і намагався втекти в іншу область Фото: barnews.city

У Павлограді Дніпропетровської області поліцейські спіймали водія, який створив на дорозі аварійну ситуацію та намагався втекти в іншу область.

На вимоги поліцейських зупинитися порушник не реагував, повідомили в пресслужбі поліції Донецької області.

"Подія сталася 7 квітня близько першої години ночі. Водій авто поблизу селища Шевченко Донецької області створював аварійну ситуацію на дорозі, рухаючись на великій швидкості. Унаслідок чого зіткнувся з іншим автомобілем, який рухався у зворотному напрямку, але не зупинився й поїхав з місця події", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій під кайфом розтрощив авто, світлофор і зніс пішоходів

Щоб затримати втікача правоохоронцям довелося застосовувати табельну зброю. Вони стріляли в колеса й чоловік зупинився.

Порушником виявився 43-річний житель Сіверськодонецька Луганської області. Водія направили на медичний огляд на стан алкогольного сп'яніння, дії наркотичних препаратів тощо.

У селі Білин Ковельського району на Волині 35-річний водій Ford збив 17-річного й хлопця й 15-річну дівчину, які йшли тротуаром. За кермо сів п'яний.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські пострілами ловили втікача після ДТП: відео переслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі