Ексклюзиви
понеділок, 12 серпня 2019 11:50

Покинув помирати у хаті: чоловік розправився із дружиною
3

На Рівненщині 47-річний чоловік забив до смерті палицею 45-річну дружину
Фото: rv.npu.gov.ua
На Рівненщині 47-річний чоловік забив до смерті палицею 45-річну дружину
На Рівненщині 47-річний чоловік забив до смерті палицею 45-річну дружину

У селі Сторожів Корецького району на Рівненщині 47-річний чоловік виявив мертвою 45-річну дружину. Подія сталася 11 серпня близько 17:30.

Пізніше з'ясувалося, він сам побив жінку палкою та покинув помирати в хаті, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Між подружжям часто виникали конфлікти. Того дня близько 16:00 між ними зчинилася чергова сварка через побутові питання. Під час з'ясування стосунків чоловік схопив дерев'яну палицю та почав наносити удари по всьому тілу, зокрема й по голові дружині. Жінка впала, а кривдник залишив будинок. Коли ж повернувся, виявив її без ознак життя. Чоловік не одразу зізнався у скоєному та запевняв правоохоронців, що не знає, хто це вчинив. Поліцейські завдяки зібраним доказам довели його причетність до злочину", - розповів начальник слідчого відділення Андрій Юрчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік забив 28-річну дружину, а собі розніс голову з рушниці

Поліцейські розпочали досудове розслідування. Тіло жінки відправили до морга для встановлення остаточної причини смерті.

Найближчим часом підозрюваному оберуть запобіжний захід. Відомо, що чоловік уже відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

У селі Перемишель Славутського району на Хмельниччині 41-річний чоловік до смерті побив 37-річну дружину. Жінка ще могла вийти на вулицю, де впала замертво.

Зараз ви читаєте новину «Покинув помирати у хаті: чоловік розправився із дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути