неділя, 31 травня 2020 00:24

Показали відео сутички між поліцейськими та чоловіками, які спустили собаку

Показали відео сутички між поліцейськими та чоловіками, які спустили собаку
Чоловіки нацькували собаку на поліцейських.

У місті Вараш Рівненської області сталася сутичка між поліцейськими та двома чоловіками.

Інцидент стався ввечері 28 травня, повідомляє прес-служба поліції області.

Поліцейські отримали повідомлення про про те, що водій автомобіля Mazda перебуває за кермом у стані сп'яніння.

Водія знайшли. Він вийшов з машини, але відмовився показувати документи. Натомість покликав на допомогу знайомого із собакою породи кане-корсо. Той дав команду псу атакувати.

Після цього поліцейський вистрілив і поранив собаку у лапу. Це спровокувало сутичку правоохоронців з власником тварини та його товаришем.

Господар собаки почав бити поліцейського поводком, а його знайомий намагався відібрати у правоохоронця табельну зброю. Також один з них розбив лобове скло патрульної машини.

Правоохоронці застосували сльозогінний газ і затримали гоподаря собаки. Його товариш втік, але згодом затримали і його. Поліцейські отримали незначні тілесні ушкодження.

У Києві п'яний чоловік нацькував бійцівського пса на відвідувача супермаркету. В результаті патрульний підстрелив собаку, який помер на операційному столі у ветеринарній клініці.

Зараз ви читаєте новину «Показали відео сутички між поліцейськими та чоловіками, які спустили собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі