понеділок, 24 лютого 2020 19:47

Показали фото наслідків страшного урагану в Одесі
15

В Одесу увірвався потужний ураган. Фото: Obozrevatel
В Одесу увірвався потужний ураган. Фото: Odessa Online
В Одесу увірвався потужний ураган. Фото: Obozrevatel
В Одесу увірвався потужний ураган. Фото: Obozrevatel
В Одесу увірвався потужний ураган. Фото: Obozrevatel

Вранці, 24 лютого, Одесою пронісся потужний буревій. Шквальний вітер валив дерева, які у свою чергу падали на машини і будівлі.

Наразів відомо про смерть однієї жінки і важкі травми ще однієї, що опинилася під завалами будинку. Внаслідок негоди також постраждали десятки автомобілів, передає OBOZREVATEL.

Станом на 17:30 в місті впало 297 дерев і великих гілок на вулицях Заболотного, Давида Ойстраха, проспекті Добровольського, Комітетській, Митракова, Жуковського, Троїцькій, Шишова, Малій Арнаутській, Прохівській, Миколаївській дорозі, Базарній, Бочарова, Артилерійській, Польській, Катерининській, Космонавтів, Іцхака Рабина, Довженка, Генерала Петрова, Садовій, Кримській, Керченській. Усуненням наслідків негоди займаються комунальні служби.

Трагічний інцидент стався на вулиці Ніжинській. Там впало дерево, яке вбило літню одеситку. Також на Молдаванці ураган обвалив житловий будинок: під його завалами перебуває жінка-інвалідка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Україну насувається новий циклон

Місцева влада звернулася до містян і гостей міста із проханням максимально обмежити перебування на вулиці, а також не залишати свої автомобілі під деревами та лініями електропередач.

У Миколаєві штормовий вітер зірвав пішоходний міст через річку Інгул, унаслідок чого конструкція впала у воду. Момент руйнування мосту зафільмували відеокамери.

Зараз ви читаєте новину «Показали фото наслідків страшного урагану в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі