неділя, 01 листопада 2020 11:43

Покарали за відсутність маски: пасажира виштовхнули з автобуса

Покарали за відсутність маски: пасажира виштовхнули з автобуса
У Миколаєві пасажира без маски поліція виштовхала з астобусу. Фото: скрін з відео

У Миколаєві патрульні поліцейські під час рейду зупинила маршрутку та витягли з транспорта пасажира, який перебував у салоні без маски. Пи цьому чоловік намагався чинити опір.

Інцидент зняла на відео та опублікувала в мережі місцева мешканка.

За словами авторки відео, попередньо поліціянти виписали штраф за відсутність маски і пасажиру, і водію маршрутки.

Далі на відео можна спостерігати, що між чоловіком, який сидить на задньому сидінні маршрутного автобуса, і патрульними виник конфлікт.

Поліціянти схопили пасажира та виштовхали з автобуса. При цьому чоловік голосно просить допомоги у перехожих, закликає знімати подію на відео та вимагає у правоохоронців представитися, знімаючи їх на телефон. Зрештою, чоловіка скручують і забирають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степанов просить Раду ввести штрафи за ігнорування масок

"Забрали молодика. Не відрекомендувавшись, як особливо небезпечного злочинця. Не знаю, звичайно, що він зробив", - підсумовує авторка відео.

Карантин і масковий режим були введені в Україні 12 березня. Зараз карантинні заходи вводяться в залежності від кількості хворих у кожному регіоні.

Зараз ви читаєте новину «Покарали за відсутність маски: пасажира виштовхнули з автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі