середа, 12 вересня 2018 15:21

Погрожував зброєю та різав одяг: затримали ґвалтівника

Погрожував зброєю та різав одяг: затримали ґвалтівника
Злочинець змушував свою жертву до інтимної близькості, погрожуючи обрізом гвинтівки

У Чернігові поліція спільно зі спецпризначенцями "КОРД" затримали чоловіка, який намагався зґвалтувати дівчину. Злочинець змушував свою жертву до інтимної близькості, погрожуючи обрізом гвинтівки.

Про це повідомляє прес-центр поліції Чернігівської області.

"Вдень 11 вересня по допомогу до поліції звернулася жителька Чернігова. Дівчина повідомила, що коли вона перебувала у заміському будинку знайомого, той в стані алкогольного сп'яніння почав її домагатися. Коли ж отримав відмову, почав різати ножем на дівчині одяг. Після цього дістав обріз гвинтівки і відкрив вогонь у напрямку гості, погрожуючи убивством", – інформує поліція.

Потерпілій вдалося утекти і звернутися до правоохоронців, коли кривдник відволікся на алкоголь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4-класника зґвалтували в басейні: встановили особу нелюда

Під час спецоперації та обшуків у помешканні злочинця силовики виявили обріз гвинтівки, пістолет калібру 8 мм, магазин із набоями до нього, 3 ножі та близько сотні набоїв калібру 5,6 мм.

Чоловіка помістили до ізолятору.

"Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст. 15 ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) – карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років та частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) – карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років", – йдеться у повідомленні.

Триває досудове слідство.

Косметолог із Ясинуватої Ірина Довгань розповіла, як проросійські бойовики повністю розграбували її будинок, влаштували лінчування на площі Донецька. Жінку заарештували і кілька днів катували, щоб виказала спільників. Найстрашнішим моментом під час полону було зґвалтування чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Погрожував зброєю та різав одяг: затримали ґвалтівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі