понеділок, 30 листопада 2020 14:06

Погодився добровільно "заради крутого відео": подробиці підпалу 12-річного хлопця

Погодився добровільно "заради крутого відео": подробиці підпалу 12-річного хлопця
У Запорізькій області 12-річні школярі підпалили ровесника задля ролика в соцмережі. Фото: скріншот із відео

12-річний школяр із Бердянська у Запоріжжі, якого підпалили друзі, отримав опіки різного ступеня важкості.

У такий спосіб підлітки намагалися зробити "круте" відео. Усіх учасників встановили, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Потерпілий розповів, що опіки отримав внаслідок підпалу, який вчинили його друзі. Хлопець добровільно на це погодився, адже компанія намагалася зробити "круте" відео. Для цього двоє однолітків потерпілого зібралися вдома в одного з них, коли дорослих не було. Облили хлопця спиртом і підпалили. Весь процес знімали на телефон. Підлітки пояснили, що сподівалися лише на вогонь, без опіків. Потім загасили товариша у ванній кімнаті та, злякавшись скоєного, відвели його додому", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наслідували відомого блогера й хотіли більше підписників: двоє школярів знущалися з однолітка

Швидку допомогу викликала мати хлопця. Зараз дитина з термічним опіком 2-го ступеня 30% тіла перебуває в реанімаційному відділенні Бердянської дитячої міської лікарні.

Співробітники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду з батьками хлопців і передали інформацію про подію до відділу служби у справах дітей Бердянської міської ради.

Слідчі розслідують справу як "умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження".

Хлопця з опіками привезли до лікарні 29 листопада близько 1:00. На сторінці постраждалого підлітка в Instagram залишилося зняте до інциденту відео, де він випиває з чарки прозору рідину та каже, що йому скоро вмирати. Судячи з вигуків за кадром, хлопець не один.

Зараз ви читаєте новину «Погодився добровільно "заради крутого відео": подробиці підпалу 12-річного хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі