вівторок, 22 жовтня 2019 17:21

Подарував коханій: чоловік розносив містом людські черепи
3

У Миколаєві   затримали  21-річного чоловіка, який розносив містом давні людські черепи
Фото: mk.npu.gov.ua
У Миколаєві   затримали  21-річного чоловіка, який розносив містом давні людські черепи
У Миколаєві   затримали  21-річного чоловіка, який розносив містом давні людські черепи

У Миколаєві затримали 21-річного чоловіка, який розносив містом давні людські черепи.

Спочатку перехожі побачили череп у смітнику біля зупинки транспорту. А вночі проти 22 жовтня ще один череп біля своєї квартири знайшла жителька Заводського району міста. Поруч була записка "особистого характеру", розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

"Судячи з її змісту, жінка зрозуміла, що такий подарунок їй залишив знайомий, із яким у неї раніше були стосунки. 27-річного чоловіка розшукали неподалік церкви на вулиці Садовій. Він зізнався, що приніс череп коханій. А той, що знайшли в смітнику, також його рук справа", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людські кістки біля занедбаної хати знайшла жінка, яка випасала худобу

Виявилося, чоловік дістав черепи зі старовинного склепу на кладовищі на вулиці Степовій. Там він і облаштував собі місце для ночівлі та тимчасово жив просто у склепі. Коли прибули співробітники поліції, то побачили ще 6 черепів, які чоловік розклав біля місця поховання.

Дії чоловіка кваліфікували як наругу над могилою. Йому загрожує штраф або 3 роки в'язниці.

Людський череп знайшли перехожі у смітнику біля продуктового магазину на перехресті вулиці Садової та проспекта Центрального у Миколаєві 21 жовтня. Думали, що то муляж, але все ж викликали поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Подарував коханій: чоловік розносив містом людські черепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі