четвер, 18 січня 2018 14:11

Побита жінка лежала поруч з мертвим чоловіком: повідомили подробиці звірячого нападу на пенсіонерів

Автор: Facebook Олега Золотоноші
  На родину пенсіонерів напали двоє чоловіків,  які раніше мали судимості
На родину пенсіонерів напали двоє чоловіків, які раніше мали судимості

Правоохоронці розкрили вбивство та розбійний напад на родину пенсіонерів у селі Водяне Кам'янко-Дніпровського району на Запоріжжі.

Двоє чоловіків напали на родину вночі 15 січня. Зв'язали чоловіка та жінку, катували, вимагали коштовності та гроші. Потім залишили пенсіонерів помирати. Жінка кілька днів лежала поруч із мертвим чоловіком. Про це повідомив начальник ГУНП області Олег Золотоноша.

"17 січня в поліцію надійшло повідомлення від жителів села Водяне про те, що їхні сусіди вже кілька днів не виходять з дому. За вказаною адресою правоохоронці виявили труп 80-річного чоловіка з множинними тілесними ушкодженнями і непритомну жінку, 78 років, яку відразу ж госпіталізували", - розповів Золотоноша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'ю кума Януковича вбили у власному домі

Оперативники встановили двох зловмисників, раніше судимих. Зараз вони затримані і знаходяться в поліції.

За фактом розбою та умисного вбивства відкриті кримінальні провадження.

В селі Водяне у власному будинку знайшли труп пенсіонера з ознаками насильницької смерті. На голові у чоловіка був одягнений поліетиленовий пакет. Його дружина в тяжкому стані в реанімації.

Зараз ви читаєте новину «Побита жінка лежала поруч з мертвим чоловіком: повідомили подробиці звірячого нападу на пенсіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі