понеділок, 16 березня 2020 19:37

Побили і зачинили у ванній: банда грабіжників увірвалася до будинку
3

В Одесі четверо грабіжників у масках напали на будинок місцевої мешканки і винесли всі цінності
Фото: od.npu.gov.ua
В Одесі четверо грабіжників у масках напали на будинок місцевої мешканки і винесли всі цінності
В Одесі четверо грабіжників у масках напали на будинок місцевої мешканки і винесли всі цінності

В Одесі четверо грабіжників у масках напали на будинок місцевої мешканки. Побили і зв'язали квартиранта, після чого винесли всі цінності.

Встановити зловмисників вдалося. Усі вони жителі Ізмаїла віком від 21 до 30 років. Двоє з них мають судимості за майнові злочини, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Четверо чоловіків у масках увірвалися до оселі жінки, подзвонивши в домофон. Двері їм відчинив 31-річний винаймач будинку. Намагаючись отримати інформацію про гроші та цінні речі, зловмисники побили чоловіка, зв'язали та зачинили у ванній кімнаті. Про злочин поліцію сповістив сам потерпілий, щойно йому вдалося звільнитись від пут", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбійний напад у Києві: жінку вдарили по голові та "обчистили" квартиру

Нападники забрали у потерпілого ноутбук, мобільний телефон та колонки. Із сейфу господині, зламаного болгаркою, зникли $20 тис. та золоті вироби.

Трьох учасників розбійного нападу затримали за місцем мешкання, ще одного розшукали в Одесі.

Усім їм повідомили про підозру в скоєнні злочину. На час досудового розслідування фігуранти взяті під варту. Їм загрожує до 12 років із конфіскацією майна.

У Миколаєві розшукують нападників на приватний будинок 61-річного чоловіка в мікрорайоні Леваневський. Власник - начальник управління матеріально-технічного забезпечення машинобудівного заводу "Зоря" - "Машпроєкт" Валерій Подимака. Унаслідок нападу було поранено його дружину – 38-річну Інну.

Зараз ви читаєте новину «Побили і зачинили у ванній: банда грабіжників увірвалася до будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі