четвер, 25 листопада 2021 19:10

Побили і поховали живцем: із таксистом жорстоко розправився боржник
4

На Волині боржник заживо поховав таксиста
Фото: vl.npu.gov.ua
На Волині боржник заживо поховав таксиста
На Волині боржник заживо поховав таксиста
На Волині боржник заживо поховав таксиста

У Луцькому районі на Волині затримали двох чоловіків 23 та 30 років, які жорстоко побили місцевого таксиста. А потім змусили його копати собі могилу, де поховали чоловіка живцем.

Потерпілому вдалося вибратися з "могили". Він у реанімації, за його життя борються медики, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Відомо, що у потерпілого виник конфлікт із місцевим мешканцем, який заборгував йому гроші. Аби вирішити цю проблему боржник звернувся до знайомих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка побили та живцем спалили в багатті

Чоловікові призначили зустріч вдома в одного з фігурантів, де впродовж трьох годин його били.

"При цьому вони стріляли зі зброї над головою чоловіка, відібрали його телефон і автомобіль. Потім вивезли його на кладовище, змусили потерпілого викопати могилу та закидали його ґрунтом", - розповіли у поліції.

Затриманим уже повідомили про підозру в розбої та викраденні авто. Після проведення необхідних слідчих дій і справі може з'явитися додаткова кваліфікація.

У селі Руське Поле Тячівського району Закарпаття знайшли мертвим зниклого чоловіка.

Був засипаний землею та непотребом у невеликій ямі підсобного приміщення. Перед тим як закопати — чоловіка жорстоко побили.

Зараз ви читаєте новину «Побили і поховали живцем: із таксистом жорстоко розправився боржник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі