Ексклюзиви
четвер, 24 грудня 2015 12:55

По Попасній та Троїцькому бив "Град". Карта РНБО

Автор: mediarnbo.org
 

Речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник розповів про події, що сталися на Донбасі за минулу добу.

"На Луганському напрямку противник тричі порушив режим тиші поблизу селищ Попасне та Троїцьке, при цьому тричі бойовики застосовували переносні ракетні установки "Град-П", кілька реактивних снарядів при цьому впали у житлових кварталах.

На Донецькому напрямку тривають бойові дії низької інтенсивності. Впродовж дня не було зафіксовано жодного факту використання бойовиками важкого озброєння. Місця найбільшого напруження у цьому районі - це Світлодарськ, Горлівська агломерація, околиці Донецького аеропорту. Переважна більшість обстрілів противника була неприцільною. У Луганському, Опитному та Пісках також було зафіксовано роботу ворожих снайперів.

На Маріупольському напрямку вчора був зафіксований лише один ворожий обстріл. Це сталося поблизу селища Гранітне, де бойовики з протилежного боку річки Кальміус вели вогонь по наших позиціях із використанням ПТРК", - розповів Мотузяник.

Він також нагадав, що бойовики із захопленого Комінтернового екстрено виводять важке озброєння.

Зараз ви читаєте новину «По Попасній та Троїцькому бив "Град". Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути