понеділок, 11 квітня 2011 17:10

Півсотні футбольних фанів побили анімешників

11 квітня сталося зіткнення між футбольними фанами та анімешникам - представниками нової молодіжного течії. Бійка сталася в центрі Києва неподалік від Європейської площі.

Як пише в своєму блозі учасник подій, все починалось культурно, незважаючи на негоду "люди йшли з посмішками на обличчях ".

"Прямуємо до сцени під "веселкою", по дорозі кричимо "НЯ". Анімешники сідають на лавки навколо сцени. На сцену виходять ведучі. Включається няшна музика", - розповідає свідок.

Раптово, зі слів очевидця подій, звідкись прибігли близько 50 футбольних фанів, які з гаслами "Геть ворогів" почали витісняти зі сцени представників молодіжного руху.

У результаті сталася невелика бійка, під час якої декілька анімешників отримали незначні травми. Як повідомляє блогер, на місце події викликали міліцію, але футбольні хулігани зникли. Постраждалі анімешники не захотіли звертатися до правоохоронних органів і знімати побої.

Зараз ви читаєте новину «Півсотні футбольних фанів побили анімешників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

143

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі