четвер, 26 липня 2007 12:42

Після затримання дніпропетровських маніяків вбивства продовжуються

У дніпропетровській пресі з"явилася інформація, що вбивства продовжуються і почерк злочинів дуже схожий на методи трьох затриманих.

Міліція категорично спростовує чутки про те, що на волі може залишатися четвертий учасник групи молодиків, які підозрюються в скоєнні 19-ти тяжких злочинів.

Як повідомив начальник центру зі зв"язків із громадськістю управління МВС в Дніпропетровській області Олексій Щербатов, за минулі три доби в області було здійснено три вбивства – всі на побутовому ґрунті. Крім того, за його словами, всі три вбивства, вже розкриті.

Інформацію про вбивство жінки зі схожим на попередні вбивства почерком міліція категорично спростовує.

На даний час троє молодих людей, затриманих за підозрою у вбивствах, чекають рішення суду щодо обрання подальшої міри утримання.

Як повідомлялось, у Дніпропетровську в понеділок затримали група з трьох молодих людей, яких підозрюють у скоєнні 19 жорстоких злочинів, кількість жертв і постраждалих у яких перевищує 20 осіб.

Жертвами 19-річних молодих людей, які були однокласниками, були, в основному, люди старшого віку, які не могли чинити їм належного фізичного опору.

Вбивства носили маніакальний характер, оскільки системи в скоєнні злочинів не було. Молоді люди розправлялися з своїми жертвами палицями і трубою, наповненою піском.

За матеріалами Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «Після затримання дніпропетровських маніяків вбивства продовжуються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі