четвер, 20 січня 2011 15:00

Після вибухів Макіївку патрулюють озброєні солдати

Після вибухів Макіївку патрулюють озброєні солдати

Бійці спеціального міліцейського полку Східного територіального командування Внутрішніх військ МВС будуть патрулювати вулиці Макіївки, повідомив начальник групи зв'язків з громадськістю Олексій Ліхобабін.

Він розповів, що відразу після того, як в Макіївці були підірвані будівля державної компанії "Макіїввугілля" і торговий дім "Голден плаза", особовий склад спеціального міліцейського полку у кількості 320 чоловік було піднято по тривозі. Солдатам, яких вишикували на плацу, видали зброю і привели в повну готовність бойову техніку.

Пізніше від Антитерористичного центру надійшла команда, згідно з якою 50 осіб особового складу спеціального міліцейського полку були направлені до Макіївки для патрулювання вулиць міста.

Незадіяні у патрулюванні солдати полку повернулися в частини. Вони відпочивають, але в разі надходження відповідного наказу готові підключиться до виконання завдань, поставлених Антитерористичним центром.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Макіївці було підірвано будівлю ДП "Макіїввугілля" і Торговий дім "Голден Плаза". Відповідальність за вибухи взяли на себе невідомі, які через лист повідомили, що підірвуть ще кілька будівель у Макіївці, якщо їм до 17 годин не заплатять €4 млн.

Остров

Зараз ви читаєте новину «Після вибухів Макіївку патрулюють озброєні солдати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі