середа, 13 вересня 2017 15:50

"Після таких травм ніхто не заговорить": колишній чоловік постраждалої від вибуху в авто Махаурі розповів про її стан

"Після таких травм ніхто не заговорить": колишній чоловік постраждалої від вибуху в авто Махаурі розповів про її стан
Наталія Целовальникова може втратити зір, ногу, а ще – ніколи не заговорить. Фото - зі сторінки Наталі Целовальнікової

Наталія Целовальникова, яка постраждала від вибуху в авто Тимура Махаурі, що стався на столичній Бесарабці, отямилася, але говорити не може. За словами її колишнього чоловіка Сергія Кошеля, "після таких травм ніхто не заговорить".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що за жінка була в підірваному авто Махаурі: стали відомі подробиці

Також у Наталії залишається загроза втрати зору та ампутації ноги, йшлося в ТСН.

"Після таких травм 90 відсотків людей просто гинуть на місці. Вона залишилася живою. За словами лікарів, у неї 30-40 відсотків опіків тіла. Від першого ступеня й до третього. Я вже не можу ці цифри гарантувати. Але це зараз не стоїть у пріоритеті. Зараз головне: зберегти органи і як це робити", - розповів її колишній чоловік.

У п'ятницю, 8 вересня, о 18:08 на вул. Скоропадського, неподалік від Бессарабського ринку в центрі Києва, вибухнув легковик "Тойота Кемрі". Загинув громадянин Грузії 39-річний Тимур Махаурі. Разом з ним в авто перебувала подруга Наталія Целовальникова та її 7-річна донька.

Зараз ви читаєте новину «"Після таких травм ніхто не заговорить": колишній чоловік постраждалої від вибуху в авто Махаурі розповів про її стан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі