субота, 06 вересня 2014 00:43

Після повідомлення про припинення вогню бойовики розпочали обстріл блокпоста на сході Маріуполя

Після повідомлення про припинення вогню бойовики розпочали обстріл блокпоста на сході Маріуполя

За лічені хвилини після того, як у стрічках новин з'явилися повідомлення про припинення вогню на Донбасі, розпочався масований обстріл блокпоста на сході Маріуполя з боку проросійських бойовиків, йдеться у сюжеті ТСН.

Як передає кореспондент ТСН з місця подій, працювала важка артилерія, обстріл вівся з боку села Безіменного та Новоазовська, було чутно сильні розриви, застосовувався "Град". "Можливо, це була відповідь бойовиків на контрнаступ українських сил, що вівся сьогодні", - припускає кореспондент. Взагалі обстріли українських блокпостів тривали усю минулу ніч та ранок. Військові кажуть, що бойовики били прицільно по силах АТО. У проросійських бойовиків були точні координати про те, де і як розташовані позиції українських військових. Силовики підозрюють, що інформацію сепаратистам повідомляли місцеві жителі, а також розвідники під виглядом цивільних.

Варто сказати, що українські військові 5 вересня розпочали широкомасштабну контратаку, армії вдалося відтіснити бойовиків на відстань 20 км від Маріуполя, а селище Широкіне зараз за українською армією.

"Ситуація сьогодні для нас розвивається добре. Армія перейшла у контрнаступ. Зараз рухаємось по всьому фронту від Маріуполя на схід, у напрямку Новоазовська. На даний момент фронт пересунувся на 20 км від кордону міста", - каже Андрій Білецький, командир батальйону "Азов".

Після оголошення про припинення вогню контрнаступ українських сил було призупинено і надвечір 5 вересня у Маріуполі та околицях було тихо. У самому місті немає натяку навіть не паніку.

Зараз ви читаєте новину «Після повідомлення про припинення вогню бойовики розпочали обстріл блокпоста на сході Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі