понеділок, 27 лютого 2017 14:55

Після нападу грабіжників помер колишній голова облради

Після нападу грабіжників помер колишній голова облради
Анатолій Жукинський / фото: Публичные люди

У Тернополі від інфаркту, який стався після нападу грабіжників, помер колишній голова Тернопільської облради Анатолій Жукинський.

Про це повідомляє прес-центр поліції області.

"24 лютого, о 20:50 надійшло повідомлення від місцевого жителя про напад. За словами потерпілого, на нього біля гаража напали двоє невідомих у балаклавах. Вони заштовхали його в гараж. Зв'язали руки пластиковими стяжками, на голову натягнули поліетиленовий пакет. Погрожуючи пістолетом і завдаючи тілесні ушкодження, вимагали гроші", - йдеться в повідомленні.

Потерпілий мав при собі 1500 грн і телефон Iphone. Грабіжники все це забрали і втекли, залишивши чоловіка в гаражі. Тільки через півтори години він прийшов до тями і зміг вийти. Зі зв'язаними руками він прийшов у найближчий магазин, звідки йому викликали поліцію і "швидку".

Жукинського забрали в лікарню, де медики констатували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і побої обличчя. Через півтори доби після нападу чоловік помер у власному будинку від інфаркту міокарда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закатували київського банкіра

Анатолій Жукинський очолював Тернопільську облраду з 2002 по 2006 роки.

Увечері 26 лютого в Дарницькому районі Києва пограбували громадянина Росії на 1 млн грн. На 30-річного росіянина напали двоє чоловіків, які побили його і забрали сумку з грошима. Поліція порушила кримінальну cправу за розбій.

Зараз ви читаєте новину «Після нападу грабіжників помер колишній голова облради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі