середа, 23 травня 2007 15:06

Піскун: Станік, Пшеничний та Іващенко законно обіймають свої посади

Сюзанна Станік, Валерій Пшеничний та Володимир Іващенко посади суддів Конституційного суду обіймають законно. На цьому наполягає Генеральний прокурор Святослав Піскун.
 
За його словами, судді вже мають на руках рішення Голосіївського суду, який визнав їхню роботу на цих посадах легітимною. Піскун додав, що рішення київського райсуду ще вивчає Вища рада юстиції. Але поки що Генеральна прокуратура не знайшла у діях суддів КС складу злочину, тож кримінальну справу, яку з цього приводу порушила Служба безпеки, закрили.

Нагадаємо, Президент Ющенко своїми указами від 30 квітня, 1 і 10 травня звільнив з посад суддів КС: Станік, Пшеничного та Іващенка у зв`язку з порушенням присяги.

17 травня Кам"янобрідський суд Луганської області поновив їх на посадах. У понеділок глава держави звернувся до Голосіївського райсуду столиці з позовом про визнання протиправними дії Станік, Пшеничного та Іващенка, повідомляє "5 канал".
Зараз ви читаєте новину «Піскун: Станік, Пшеничний та Іващенко законно обіймають свої посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі