субота, 24 жовтня 2020 18:10

Пішли з бабою в гості: подробиці загибелі 5-річного хлопчика і його 3-річної сестри

Пішли з бабою в гості: подробиці загибелі 5-річного хлопчика і його 3-річної сестри
На Вінниччині знайшли мертвими 75-річного чоловіка і дітей 3 і 5 років. 59-річна баба дітей в лікарні у важкому стані. Попередньо, отруїлися газом. Фото: ТСН

23 жовтня в селі Голодьки Хмільницького району на Вінниччині поховали брата й сестру, 5 і 3 років, і їхнього 75-річного сусіда. Разом загинули у будинку чоловіка від отруєння газом, попередньо.

Бабу дітей, 59-річну Галину, рятують лікарі. Вона в комі 3-го ступеня, стан вкрай важкий, підключена до апарату штучної вентиляції легенів, повідомляє ТСН.

Жінка сама виховувала онуків – Софію й Назара - поки їхні батьки були на заробітках в Києві. Чоловіка не мала. Прийшла з дітьми в гості до сусіда, де залишилися ночувати. Господар, аби зігріти хату, поставив на газову плиту саморобний обігрівач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова смерть трьох військових: рятувальники назвали причину

"В результаті кипіння конфорка загасла, і стався витік газу. Вони полягали спати і під час сну отруїлися", — повідомив начальник Хмільницького відділу поліції Валерій Романюк.

Забили на сполох родичі, які не змогли додзвонитись до своїх близьких. Коли вони прийшли до хати, живою була лише жінка.

Чому чоловік опалював хату саморобним обігрівачем і чи було там інше опалення, його син розповідати не захотів.

Трагедія сталася 21 жовтня. Про подію повідомила донька померлого чоловіка, яка й знайшла його тіло. Поліцейські в будинку виявили ще трьох осіб - дітей віком 3 і 5 років. І 59-річну односельчанку, яка була без свідомості.

Зараз ви читаєте новину «Пішли з бабою в гості: подробиці загибелі 5-річного хлопчика і його 3-річної сестри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі