четвер, 09 січня 2020 09:36

Пілоти намагалися повернутись. Оголосили попередні результати розслідування авіакатастрофи МАУ

Пілоти намагалися повернутись. Оголосили попередні результати розслідування авіакатастрофи МАУ
Іран оголосив перші результати власного розслідування авіакатастрофи МАУ. Фото: cao.ir/news

Попередній звіт Організації цивільної авіації Ірану повідомив, що літак МАУ, який розбився під Тегераном, загорівся перед катастрофою і намагався повернутися в аеропорт.

За словами голови організації Алі Абедзаде, на займання перед катастрофою вказують повідомлення очевидців, а траєкторія польоту говорить про те, що лайнер збирався повернутися в аеропорт вильоту, повідомляється на сайті відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вигорів дощенту: який вигляд має місце моторошної авіакатастрофи в Ірані

У звіті також відзначається, що "після зіткнення з землею стався вибух".

Згідно зі звітом, екіпаж літака не повідомляв про якісь незвичайні обставини під час польоту.

Аварія літака української авіакомпанії МАУ в Ірані сталася вранці 8 січня. Літак, на борту якого перебували 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, виконував рейс з Тегерана в Київ. Серед загиблих внаслідок аварії літака 11 громадян України.

До з'ясування причин авіакатастрофи літака української авіакомпанії МАУ в Тегерані в Кабміні ухвалили рішення про припинення роботи українських авіакомпаній у повітряному просторі Ірану.

Офіс генерального прокурора України розпочав розслідування авіакатастрофи українського літака в Ірані. Прокуратура повинна в ході розслідування встановити факти, які призвели до аварії літака української авіакомпанії МАУ.

Зараз ви читаєте новину «Пілоти намагалися повернутись. Оголосили попередні результати розслідування авіакатастрофи МАУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі