субота, 04 листопада 2017 22:18

Підприємець звинуватив Барну у побитті

Підприємець звинуватив Барну у побитті
Барна каже, що ставок, через який стався конфлікт, належить народу, а не підприємцям

Ігор Мізерота, підприємець із села Джуринка Слобідська, що на Тернопільщині, повідомив до поліції, що його побив народний депутат Олег Барна. У чоловіка закрита черепно-мозкова травма та гематоми.

Про це ідеться у сюжеті "112 Україна".

Мізерота запевняє, що причина конфлікту - місцевий ставок.

"Він приїхав, я не сварився, підійшов. Я зрозумів, що це Барна, зрозумів, що з ним нема про що говорити, в нього "історія". Я обернувся, ішов, він напав на мене", — каже чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахрайка переписала на себе квартиру покійниці

"Ця історія триває три роки, Барна із сусіднього села, йому дуже сподобався мій став, він користується усіма можливостями, законними і незаконними, якими тільки можна, щоб його забрати" - додає Мізерота.

У поліції підтвердили, що Мізерота писав заяву про побиття. "Справу відкрили за статтею "умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень".

У потерпілого закрита черепно-мозкова травма, струс мозку та гематоми. Барна запевняє, що ставом володіють незаконно, він належить народу.

"Водойми та інше це багатство країни, а не якихось клерків, які незаконно взяли в свій час за схемами, узаконили ці водойми", - сказав нардеп.

Раніше повідомлялось, що нардеп Барна прийшов до ВР із синцем під оком. Напередодні був присутній на засіданні фракції. Причину травми сам Барна не коментував.

Зараз ви читаєте новину «Підприємець звинуватив Барну у побитті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі