понеділок, 31 серпня 2020 14:16

Підприємця замовив колега по криптовалюті

Підприємця замовив колега по криптовалюті
На Одещині попередили замовне вбивство 31-річного підприємця. Його замовив 37-киянин через гострий фінансовий конфлікт у сфері обігу криптовалют. Фото: od.npu.gov.ua

В Одесі попередили замовне вбивство 31-річного підприємця.

Його замовив за $5 тис. 37-річний киянин через гострий фінансовий конфлікт у сфері обігу криптовалют. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Одеській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступника мера Черкас замовив депутат: перші подробиці спецоперації

"Правоохоронцям стало відомо, що зловмисник підшукує кілера, тож до нього направили підставного виконавця. Він отримав 2,5 тисячі доларів завдатку за "роботі", після чого було проведено імітацію вбивства потерпілого. Вчора, 30 серпня, під час отримання звіту від "виконавця" у вигляді фотоматеріалів імітованого вбивства підприємця та передачі йому як винагороди ще 2,5 тисяч доларів, силовики замовника затримали", - розповіли в поліції.

Правопорушник в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі оголосили йому підозру. За скоєне йому загрожує довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

На Донеччині поліцейські попередили вбивство 41-річного жителя міста Лиман. Його за $200 замовив 37-річний мешканець Кремінної на Луганщині, якому начебто був винен гроші. "Кілер" звернувся до оперативників, організатора злочину затримали.

Зараз ви читаєте новину «Підприємця замовив колега по криптовалюті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі