четвер, 12 жовтня 2017 11:51

Підприємця закатували на власній дачі

Підприємця закатували на власній дачі
Підприємця убили на власній дачі. Фото - 24 канал

На власній дачі в с. Богданівка Броварського району на Київщині зі слідами насильницької смерті знайдено тіло власника магазину "Оризон" 57-річного Сергія Сластеннікова.

Чоловіка знайшов мертвим його зять - Ігор Чорнокульський. У покійного були зв'язані за спиною липкою стрічкою руки, розсічена губа та синці на тілі. Про це пише brovary.net.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власницю магазину задушили у її домі

Сергій Сластенніков – мешкає в Броварах, співвласник та керівник ТОВ "Техно-торговий центр "Оризон", яке займається оптово-роздрібною торгівлею побутової техніки.

Експерти встановили, що підприємця вдарили у потилицю. Попередня причина смерті – закрита черепно-мозкова травма. Також відомо, що дача покійного перебувала під сигналізацією. У день вбивства її вимкнули.

За фактом навмисного вбивства відкрито кримінальне провадження. Зловмисників розшукують.

Грабіжники задушили голову правління Приватного акціонерного товариства "Київобленерго" 58-річного Івана Поливяного у власному будинку. Побили його дружину Галину, 55 років. Вимагали грошей. Забрали 15 тис. грн і золотий перстень.

Зараз ви читаєте новину «Підприємця закатували на власній дачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі