вівторок, 17 вересня 2019 10:20

Підпал маєтку Гонтаревої: злочинець потрапив на записи камер

Підпал маєтку Гонтаревої: злочинець потрапив на записи камер
У Гореничах під Києвом спалили будинок Валерії Гонтаревої. Фото - dtp.kiev.ua

Охоронець будинку родини колишньої очільниці Національного банку України Валерії Гонтаревої вночі чув сторонній шум. Коли чоловік вийшов на подвір'я, побачив, що горить дах будинку.

Також під час перегляду записів із камер відеоспостереження виявлено, що близько 03:00 невідомий перелазив через паркан домоволодіння, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа у будинку Гонтаревої: перші подробиці

"Із травня будинок використовувався як дачний, до вересня цьогоріч територія домоволодіння перебувала під охороною 6 працівників. На момент виникнення пожежі на місці знаходився лише один охоронець", - сказано в повідомленні.

Поліція з'ясовує усі обставини загоряння та вживаються заходи з пошуку та встановлення особи, яка вчинила підпал. Відкрито кримінальне провадження. Зловмисникові загрожує до 10 років за ґратами. Тривають слідчі дії.

Пожежа в будинку Валерії Гонтаревої сталася близько третьої ночі 17 вересня. Дім вигорів вщент. У поліції розглядають кілька версій займання. Одна із них – підпал. Не виключають інші версії - необережне поводження з вогнем або коротке замикання.

Зараз ви читаєте новину «Підпал маєтку Гонтаревої: злочинець потрапив на записи камер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі