вівторок, 09 січня 2018 08:43

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської не розкаюється

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської не розкаюється
Ірина Ноздровська (зліва) разом з сестрою Світланою Сапатинською (праворуч). Фото: Facebook

Затриманий за підозрою у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської вважає свій вчинок виправданим.

Про це сказав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк в ефірі "112 Україна".

"Підозрюваний не кається у скоєному. Вважає свій вчинок виправданим. Найближчим часом суд має обрати міру запобіжного заходу. На моє переконання, це буде арешт. Оскільки йому інкримінують важку статтю, яка передбачає довічне ув'язнення", - сказав Шкіряк.

Він наголосив, що слідство має беззаперечні докази причетності підозрюваного до скоєння вбивства. Однак не підтвердив і не спростував, що затриманий - Юрій Россошанський.

"Можу підтвердити, що підозрюваний і затриманий у скоєнні цього злочину справді близький родич Россошанського, який скоїв ДТП, результатом якої стала смерть сестри Ірини Ноздровської", - зазначив Шкіряк.

"Мешканці населеного пункту, у якому проживає родина загиблої, не дуже активно йшли на співпрацю зі слідством. Там досить неоднозначне ставлення до родини загиблої", - додав радник глави МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний розповів, як вбив Ноздровську

8 січня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської. За інформацією ЗМІ, це Юрій Россошанський - батько Дмитра Россошанського, який на смерть збив на автомобілі сестру Ірини Світлану Сапатинську.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у вбивстві Ноздровської не розкаюється». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі