четвер, 05 березня 2020 19:54

Підозрюваний у вбивстві 14-річної дівчини розважається в СІЗО: показали відео

Підозрюваний у вбивстві 14-річної дівчини розважається в СІЗО: показали відео
Дарина Дробот із селища Котовського в Одесі не повернулася додому після прогулянки із друзями 2 листопада торік. ЇЇ тіло знайшли наступного дня в лісі. Фото: ТСН

Одесит 15-річний Кирило Оленич, якого підозрюють у вбивстві знайомої 14-річної Дарини Дробот, розважається в слідчому ізоляторі.

Хлопець сміється і танцює під музику. Про це Facebook повідомила мати дівчинки Христина Дробот, оприлюднивши відповідне відео.

"Вже 4 місяці як моя дівчинка не з нами, я ще не можу повірити, що більше не зможу її обійняти, поцілувати, зустріти зі школи, сказати, як я її люблю..., як я сумую... нікому не зрозуміти, і ворогу не побажати це відчувати. А ось сволота, яка її у мене відняла, живе повним життям, веселиться навіть перебуваючи в СІЗО", - написала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство 14-річної Дарини Дробот: показали фото підозрюваного

На відеозаписі видно, як молода людина (очевидно, підозрюваний) танцює під музику, сміється тощо. Разом з ним - ще один неповнолітній, а третя людина - фіксує те, що відбувається на мобільний телефон.

Ситуацію також прокоментувала відома громадська активістка, колишня патрульна Зоя Мельник. Вона висловила обурення тим, що відбувається в слідчому ізоляторі.

"Підозрюваний у вбивстві неповнолітньої Даші Дробот розважається в СІЗО, а мама по-звірячому вбитої дівчинки дивиться це відео. Звідки у підозрюваного мобільний телефон, з якого він може погрожувати рідним і свідкам (звичайна для України ситуація)?", - зазначає Мельник.

Дарина Дробот із селища Котовського в Одесі не повернулася додому після прогулянки із друзями 2 листопада торік. ЇЇ тіло знайшли наступного дня в лісі, де відпочивала компанія. У злочині підозрюють знайомого Кирила Оленича. Він намагався зґвалтувати, побив і задушив Дарину, за версією слідства.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у вбивстві 14-річної дівчини розважається в СІЗО: показали відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі