четвер, 11 березня 2021 09:29

Підлітки біля школи влаштували жорстоку бійку - конфлікт потрапив на відео

Підлітки біля школи влаштували жорстоку бійку - конфлікт потрапив на відео
Рознімав підлітків випадковий перехожий. Діти билися не тільки кулаками, а й ногами Фото: novyny.24tv.ua

У Рівному підлітки під стінами школи влаштували жорстоку бійку.

Інцидент стався біля школи №12 на вул. Київській. Рознімав підлітків випадковий перехожий. Діти билися не тільки кулаками, а й ногами, повідомили на сторінці "Типове Рівне" у Facebook.

На відео видно, як до двох хлопців, які билися, підходить 3-й, підстрибує і щосили б'є ногою одного з них. Слідом за ним і 4-й учасник конфлікту починає лупцювати ногою школяра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені скоро помирати": школярі підпалили ровесника задля ролика в соцмережі

Після публікації ролика в інтернеті, на ситуацію звернули увагу в поліції.

"За результатами моніторингу мережі інтернет було виявлено відео бійки, і за даним фактом відомості внесено до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події", - повідомила начальник відділу комунікації обласного управління Нацполіції Марія Юстицька.

Що стало причиною конфлікту, і чи потрібна була медична допомога його учасникам - невідомо. Учасників бійки встановлюють.

У Херсоні двоє школярів влаштували своєму однокласнику булінг. П'ятикласника залякували, штовхали та обзивали лайливими словами. За дії кривдників відповідатимуть їхні батьки.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки біля школи влаштували жорстоку бійку - конфлікт потрапив на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі