середа, 23 червня 2021 08:40

Під Києвом загинув чоловік з двома доньками

Під Києвом загинув чоловік з двома доньками
Упродовж трьох вихідних днів 19-21 червня на водних об'єктах України загинули 40 людей. З них – шестеро дітей. Фото: t.me/dsns_telegram

У Київському водосховищі третю добу шукають тіло 36-річного чоловіка.

Він потонув разом із доньками 4 і 10 років під час відпочинку поблизу села Лебедівка. Одну дитину відразу витягли свідки, але вона померла дорогою до лікарні, тіло другої дівчинки знайшли через дві доби, повідомили в пресслужбі ДСНС області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З води дістали тіла двох підлітків та чоловіка

"22 червня близько 20.30 поблизу села Козаровичі Вишгородського району місцеві мешканці дістали з води тіло 10-річної дитини. До пошукових робіт залучалося четверо водолазів", - розповіли рятувальники.

Станом на ранок 23 червня невідома доля батька загиблих дітей, пошукові роботи тривають.

Трагедія сталася 20 червня. Рятувальники отримали виклик про те, що в районі Лебедівки Вишгородського району в обвідному каналі Київського водосховища потонув 36-річний батько та двоє дітей. Молодшу дитину підняли з води свідки події та передали медикам швидкої допомоги. Але дорогою до лікарні вона померла.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом загинув чоловік з двома доньками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі