понеділок, 09 вересня 2019 17:26

Під час передислокації військової частини прогримів вибух

Під час передислокації військової частини прогримів вибух
У Запорізькій області під час передислокації військової частини вибухнув причеп із паливно-мастильними матеріалами. Фото - dbr.gov.ua

На Херсонщині під час передислокації військової частини на нове місце служби вибухнув причеп із паливно-мастильними матеріалами.

Унаслідок вибуху вантаж повністю знищений, що спричинило шкоду у великих розмірах. Про це повідомили у прес-службі Державного бюро розслідувань.

"За попередніми даними, у колоні військової техніки в одному з вантажних причепів, в якому перевозились паливно-мастильні матеріали та конструктивні елементи захисної динамічної броні, відбулось загорання, а згодом – кілька вибухів", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Черніговом горіла БМП

На щастя, військові та цивільні особи внаслідок вибуху не постраждали.

Відкрито кримінальне. Готується клопотання до суду про проведення експертиз.

Поблизу села Гончарівське на Чернігівщині при переміщенні техніки загинув солдат-контрактник. Його затисло між броньованою ремонтно-евакуаційною машиною і танком Т-64БВ, який рухався попереду.

Зараз ви читаєте новину «Під час передислокації військової частини прогримів вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі