вівторок, 03 серпня 2021 15:14

Переломів нема, але зашморг на висоті 4 м: у поліції розкрили подробиці справи Шишова

У поліції розкрили подробиці справи про загибель лідера Білоруського дому в Україні Віталія Шишова, якого знайшли повішеним у Києві. Поміж основних версій – суїцид і вбивство, замасковане під самогубство.

Автор: t.me/UA_National_Police
  У Києві знайшли в зашморгу громадянина Білорусі 26-річного Віталія Шишова. Зник напередодні під час пробіжки
У Києві знайшли в зашморгу громадянина Білорусі 26-річного Віталія Шишова. Зник напередодні під час пробіжки

На тілі Шишова виявили тілесні ушкодження. А мотузка, складена вчетверо, зав'язана на значній висоті. Проте висновки робити зарано, розповів під час брифінгу голова Нацполіції Ігор Клименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шишов не заявляв про стеження – Нацполіція

"На місці знайшли телефон Віталія, був на землі біля тіла. Мотузка, складена вчетверо, була зав'язана на гілці на висоті 3,8 метра. А зріст Віталія – 185 сантиметрів. Проте поруч валялися три пні. Два заввишки 50 сантиметрів, ще один – 60. На останньому є слід. Ми вивчаємо, належав слід загиблому чи сторонній особі. Також на тілі загиблого є тілесні ушкодження, садна – здерта шкіра на носі, лівому коліні, грудях і невелика потертість на верхній частині лівої губи. Це характерно для разового падіння, за словами експерта. Інформації про переломи поки немає", - розповів Клименко.

Призначили низку експертиз. Проведуть також слідчий експеримент. Вивчають відеозаписи з камер спостереження, допитують свідків і очевидців події.

Глава Білоруського дому в Україні Віталій Шишов зник уранці 2 серпня в Києві. Вийшов на пробіжку й не повернувся. Друзі кілька разів перевірили місця за його маршрутом, але марно. Співмешканка Віталія звернулася в поліцію. Чоловіка знайшли повішеним 3 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Переломів нема, але зашморг на висоті 4 м: у поліції розкрили подробиці справи Шишова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі