понеділок, 19 квітня 2021 20:22

Патрульний влаштував смертельну аварію
3

Біля Запоріжжя сталась смертельна аварія
Фото: Національна поліція
Біля Запоріжжя сталась смертельна аварія
Біля Запоріжжя сталась смертельна аварія

На трасі Харків - Сімферополь під Запоріжжям сталася смертельна аварія.

Одна людина загинула, ще четверо отримали травми, повідомили в Державному бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, 18 квітня о 19:30 на автодорозі Харків-Сімферополь 35-річний працівник Управління патрульної поліції в Запорізькій області на автомобілі Subaru Legacy під час обгону не впевнився в безпеці маневру, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Daewoo Nexia.

"В результаті ДТП 29-річна пасажирка автомобіля Subaru від отриманих травм загинула на місці. Водій Subaru і його 7-річний син, а також 38-річна пасажирка автомобіля Daewoo з тілесними ушкодженнями госпіталізовані в лікарню. На щастя, 1-річний і 4 річний пасажири Daewoo в ДТП не постраждали ", - йдеться в коментарі ДБР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло відкинуло на 30 м, злетіло взуття: водійка на зебрі "змела" пішохода

Винуватцю аварії загрожує позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Під Києвом зупинили п'яного водія. Патрульні передали його слідчим, оскільки той намагався відкупитись від них. Інцидент трапився 17 квітня вдень на 77 км автодороги Київ — Харків. Вміст алкоголю у крові водія в 11 разів перевищував норму.

Зараз ви читаєте новину «Патрульний влаштував смертельну аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі