понеділок, 10 квітня 2017 17:39

Патрульні гналися містом за п'яним священиком на авто

Патрульні гналися містом за п'яним священиком на авто
Патрульні наздоганяли п'яного священика ФОТО: autopalace.com.ua

У Лубнах на Полтавщині поліцейські влаштували погоню за п'яним священиком. Переслідування тривало недовго. Отець врізався у бордюр біля поліцейського відділку.

Про це йдеться у сюжеті "ТСН".

"Патрульні помітили легковик ВАЗ, який їхав по зустрічній. Кілька разів ледь не наїхав на пішоходів. П'яний священик за кермом не зміг далеко втекти. Тим самим, спричинив ДТП. Із автомобіля вийшов настоятель Свято-Троїцького храму. Отець Анатолій Безрідний ледве тримався на ногах. Алкотест показав - 2 цілих і 94 сотих проміле алкоголю. Така цифра у 15 разів перевищує норму. У салоні легковика знайшли порожні пляшки з-під алкоголю", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-протоієрей намагався продати за $500 тис. крадені церковні реліквії

Священику за такі "веселощі" доведеться заплатити 10 тисяч гривень штрафу. У настоятеля заберуть водійські права на рік. Парафіяни кажуть, за кермо сідає п'яним часто.

У Луцьку нетверезий священик скоїв ДТП і намагався вирішити справу "по-хорошому". Отець на Skoda "припаркувався" у зад Daewoo. Пропонував водієві гроші. Однак той викликав поліцейських. У салоні сиділи ще двоє священиків напідпитку.

Зараз ви читаєте новину «Патрульні гналися містом за п'яним священиком на авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі