понеділок, 14 червня 2021 13:58

Пасажирка звинуватила таксиста у зґвалтуванні. Його викрали й катували
4

У Києві троє злочинців викрали й жорстоко побили 21-річного таксиста. Приводом для цього була скарга їхньої знайомої.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Фото: Нацполіція

"Напередодні чоловік, який працює в таксі, підвозив пасажирів. Але виявилося, що в однієї пасажирки немає грошей. У результаті між водієм і дівчиною виникла сварка, про яку згодом вона розповіла своїм приятелям. А також додала, що її нібито зґвалтували", - ідеться в повідомленні.

Після цього фігуранти заманили таксиста до себе під приводом повернення забутих у машині речей.

"Коли водій прибув за вказаною адресою, злочинці затягнули його до оселі й упродовж кількох годин били. Окрім цього, нападники запропонували йому закрити "питання" за $25 тис.", - додали правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виклик таксі для пасажирки з дитиною обернувся пеклом

Про утримання таксиста у квартирі на просп. Валерія Лобановського поліції повідомив його приятель.

"Поліцейські потрапили до помешкання, де виявили дівчину з трьома молодиками й потерпілого. Хлопця із забоями й переломами госпіталізували", - розповіли поліцейські.

Фігурантів затримали. Це жителька Київської області, 2000 року народження, і кияни: 2000-го, 2001-го й 2002 року народження, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися. За скоєне їм загрожує до п'яти років ув'язнення.

У селі Білогородка Київської області двоє чоловіків зґвалтували 19-річну жительку столиці. Вона викликала таксі, але переплутала машини й сіла в авто до незнайомців. Злочинці привезли киянку до себе додому і зґвалтували.

Зараз ви читаєте новину «Пасажирка звинуватила таксиста у зґвалтуванні. Його викрали й катували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі