понеділок, 20 серпня 2018 11:28

Озвучили попередні версії стрілянини у Харкові

Озвучили попередні  версії  стрілянини у Харкові
Харківський патрульний Дмитро Кірієнко був вбитий при виконанні службових обов`язків. Фото - Facebook

Правоохоронці розглядають кілька версій стрілянини біля Харківської міської ради. Серед них особиста неприязнь та хуліганство, повідомив народний депутат Антон Геращенко.

"Одна з версій - напад було спровоковано якимись діями міської влади по відношенню до застреленого злочинця або членів його сім'ї. Інша версія стосується можливих психічних відхилень, посилених вживанням алкоголю або наркотиків. У зловмисника взяли крові зразки для проведення відповідного аналізу. Про те що нападник був не в собі, свідчить той факт, що він стріляв не тільки в охоронців міської ради і поліцейських, а й по колесах автомобіля, що проїжджав повз. Третя версія - напад було скоєно з хуліганських мотивів", - повідомив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували відео ліквідації харківського стрільця

Він також зазначив, що особу нападника поки не встановили. Йому на вигляд 30-35 років., спортивної статури. При ньому було виявлено два пістолети. Один - сигнальний, перероблений під стрільбу бойовими патронами. Другий - "Байкал", також перероблений під стрільбу бойовими. Також були виявлені кілька магазинів до них і близько 30 патронів.

Стало відомо ім'я загиблого у нічній перестрілці в Харкові поліцейського. Ним виявився заступник командира роти Управління патрульної поліції у Харківській області, старший лейтенант поліції 29-річний Дмитро Кірієнко. У загиблого залишилися дружина і маленька донька, якій 1 рік 8 місяців.

Зараз ви читаєте новину «Озвучили попередні версії стрілянини у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі