пʼятниця, 22 червня 2018 14:51

Озброєний підліток, якого затримали під Кабміном, ішов "стріляти депутатів"

Озброєний підліток, якого затримали під Кабміном, ішов "стріляти депутатів"
Озброєний 15-річний підліток, якого затримали в урядовому кварталі Києва, нібито йшов "стріляти депутатів". Фото - Уніан

Озброєний 15-річний підліток, якого затримали в урядовому кварталі Києва, нібито йшов "стріляти депутатів".

Зброя, яку в нього вилучили, є мисливською, повідомляє "Українська правда" посилаючись на джерела в правоохоронних органах.

"Затриманому 15 років. Зброя належить вітчиму. Зараз хлопця відпустили до батьків. Начебто нормальна дитина, вчиться. Але він сказав, що взяв рушницю і йшов стріляти депутатів", - розповів співрозмовник видання.

У правоохоронних органах повідомили, що у вітчима хлопця є на зброю дозвіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сутички під Радою: постраждали 8 поліцейських

"При собі він мав холості патрони. Тобто це нарізна зброя, але виглядала точно як автомат Калашникова", - додало джерело.

Найближчим часом правоохоронці проведуть низку експертиз, зокрема і психіатричну, якщо будуть сумніви в психічному здоров'ї підлітка.

За цим фактом правоохоронці розслідують 2 кримінальні провадження.

У Києві біля будівлі Кабміну затримали чоловіка з автоматом. Він йшов у напрямку Верховної Ради України, де відбулася масова акція. Чоловіка затримали. Крім вогнепальної зброї у нього вилучили 2 кастети, ножі та димову шашку.

Зараз ви читаєте новину «Озброєний підліток, якого затримали під Кабміном, ішов "стріляти депутатів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі