середа, 19 вересня 2018 18:10

Озброєні чиновники з активістами намагалися захопити елеватор

Озброєні чиновники з активістами намагалися захопити елеватор
У Запорізькій області представники Трудової селищної ради та близько 15 активістів заблокували роботу елеватора в селі Новоукраїнка. Фото - УНІАН

У Запорізькій області представники Трудової селищної ради та близько 15 активістів заблокували роботу елеватора в селі Новоукраїнка.

Аргументом для блокування роботи в активістів була ксерокопія рішення суду. Про це повідомили у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції.

"До Новомиколаївського відділення поліції надійшло повідомлення про спробу рейдерського захоплення току в селі Новоукраїнка", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала банду рейдерів

Поліцейські вилучили в рейдерів набої, нарізний карабін та ніж і відправили на експертизу.

Встановлюються всі обставини, опитуються учасники події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Близько 30 невідомих хлопців спортивної статури у камуфляжній формі заїхали на територію елеватора, що належить ФГ "Строгого О.Ф." у Зміївському районі. Вони закрили ворота, заблокувавши вхід та вихід, почали навантажувати свої автомобілі соняшником з елеватора та намагатись вивезти його в невідомому напрямку. Власник господарства – Олександр Строгий виявився заблокованим на території елеватора, у той час як керівника – Дениса Строгого на територію не пускали.

Зараз ви читаєте новину «Озброєні чиновники з активістами намагалися захопити елеватор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі