субота, 04 листопада 2017 21:55

Опублікували відео смертельної аварії зі столичною маршруткою

Опублікували відео смертельної аварії зі столичною маршруткою
Начальник рейсу припускає, що пішоходи не дотримувались ПДР, коли виходили із тролейбуса на зупинці

Опублікували відео із місця ДТП на вулиці Героїв Дніпра біля зупинки громадського транспорту. Тут загинули дві людини - чоловік та жінка. На них наїхала маршрутка.

На відео показали бампер маршрутки, який заляпаний кров'ю. Коментар з приводу інциденту надав чоловік, який представився "начальником рейсу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились фото і подробиці з жахливої аварії за участю підлітків

Він припускає, що пішоходи порушили правила дорожнього руху. В той час, як стався наїзд, до зупинки під'їхав тролейбус. Він зупинився у другому ряду для висадки пасажирів.

"Люди, коли приїжджає транспорт, не дивляться, куди йти, ось перехід, але вони біжать звідусіль. Коли тролейбус стає, по правилах люди мають іти прямо, на тротуар", - каже чоловік.

Місцеві вважають, що аварію могло спричинити також те. що поблизу триває будівництво торгово-розважального центру. Це "спричинило хаос в транспортно-пішоходних стосунках", - пише Ольга Решетилова, живе поблизу.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували відео смертельної аварії зі столичною маршруткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі