неділя, 06 травня 2007 11:08

Опубліковано одкровення коханця голови British Petroleum

Скандальні подробиці взаємин екс-голови компанії British Petroleum лорда Джона Брауна з 27-річним канадцем Джефом Шевальє опублікувала сьогодні британська бульварна газета Mail on Sunday.

Одкровення колишнього коханця коштували кар"єри голові найбільшої британської нафтової компанії. 1 травня, після того, як судовий комітет Палати лордів відмовився накласти заборону на публікацію скандального інтерв"ю, лорд Браун подав у відставку з поста розділу ВР.

Лорд Браун познайомився з Джефом Шевальє коли канадець працював в ескорт-службі. Так зав"язався чотирирічний роман між двома чоловіками, різниця у віці яких складала 34 роки. Впродовж всього романа Шевальє був оточений першокласним сервісом і користувався всіма зручностями, які йому відкривали відносини з одним із найвпливовіших бізнесменів світу. Пара приймала високих гостей, серед яких були політики, бізнесмени і зірки шоу-бізнесу, в своєму будинку в лондонському районі Челсі, а також виїжджала до маєтку в Кембріджі й до Венеції. Лорд Браун також нібито допоміг Джефу Шевальє заснувати власну компанію Swisspace Limited (пізніше перейменовану в Txist), яка займалася продажем мелодій для мобільних телефонів.

В результаті молода людина стала просто втомлюватися від численних нових знайомств і світських обов"язків, які на нього накладав статус партнера лорда Брауна. Всі рішення, аж до вибору одягу і списку гостей на день народження, бралися за нього, передає NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковано одкровення коханця голови British Petroleum». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі