Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2018 23:54

Опублікований фоторобот можливого вбивці Бабченка

Поліція склала фоторобот убивці журналіста Аркадія Бабченка. За даними поліції, підозрюваний має вік 40 - 45 років. Його зріст 175 - 180 см. У можливого вбивці середня статура, є животик. Риси обличчя середні, борода сива. Підозрюваний був одягнений в темно-синю бейсболку, джинсову куртку і джинси. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні, о 20.15 на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що за адресою свого помешкання у Києві отримав смертельні вогнепальне поранення громадянин Російської Федерації Бабченко Аркадій Аркадійович, 1977 р.н., російський письменник та військовий журналіст, останнє місце роботи - канал АТР. На місці події працює слідчо-оперативна група, оперативні підрозділи апарату Національноі поліціі , а також ГУНП в Києві. На теперешній час складений фоторобот підозрюваного у вбивстві Аркадія Бабченка. Встановлюються свідки та обставини події", - зазначив п Аброськін.

Автор: В'ячеслав Аброськін
  Поліція склала фоторобот убивці журналіста Аркадія Бабченка
Поліція склала фоторобот убивці журналіста Аркадія Бабченка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія відреагувала на вбивство журналіста Бабченка

Столична поліція розглядає дві версії вбивства у Києві російського журналіста Аркадія Бабченка - це професійна діяльність і громадянська позиція.

Зараз ви читаєте новину «Опублікований фоторобот можливого вбивці Бабченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути