вівторок, 22 серпня 2017 17:23

Оприлюднили відео побиття в'язнів у Одеському СІЗО

Оприлюднили відео побиття в'язнів у Одеському СІЗО
Прокуратура відкрила 5 кримінальних проваджень за результатами перевірки в Одеському СІЗО. Фото - starog1.blogspot.com

Прокуратура Одеської області відкрила 5 кримінальних проваджень за результатами перевірки в Одеському СІЗО.

Детальний огляд усіх камер, де утримуються арештанти, слідчі прокуратури провели після жорстокого вбивства інспектора СІЗО. Про це під час брифінгу повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко.

"За результатами перевірки було виявлено ряд фактів, які свідчать про службову халатність співробітників пенітенціарної служби, а також намагання приховати ці факти. Так, одні арештанти перебувають на особливому рахунку, а для інших створюються жахливі та нестерпні умови перебування", - зазначив Жученко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство в Одеському СІЗО: повідомили нові шокуючі подробиці

Вилучено відео із камер спостереження, на яких чітко видно, як правоохоронці у масках били кийками декотрих ув'язнених. Ідентифікувати тих, хто наносив тілесні ушкодження, поки не можуть, так як правоохоронці були без нашивок на формі.

19 серпня співробітники прокуратури Одеської області спільно з представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Одеській області Анатолієм Пазичуком провели перевірку додержання прав ув'язнених в Одеському слідчому ізоляторі.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили відео побиття в'язнів у Одеському СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі