понеділок, 08 березня 2021 15:49

Опізнали українців, які загинули у Польщі

Опізнали українців, які загинули у Польщі
У Польщі опізнали 4 загиблих громадян України. Фото: Reuters

4 загиблих в аварії у Польщі опізнали.

Найближчі родичі ще однієї жертви мають невдовзі прибути до Перемишля, сказав генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк, пише "Укрінформ".

У лікарнях Підкарпатського воєводства перебувають 25 українців.

"На цей час в лікарнях залишаються 25 осіб, поки що нікого не виписують. Стан здоров'я постраждалих уточнюється", - повідомив Павлюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аварія з українцями в Польщі: в якому стані постраждалі

Якщо прокуратура надасть підтверджуючі документи про смерть, то транспортування тіл загиблих в Україну може розпочатися вже завтра.

Аварія сталася близько 23.50 5 березня біля міста Ярослав у Польщі. Водій автобуса Познань-Херсон не впорався з кермуванням, пробив огорожу, злетів з естакади на узбіччя й перекинувся. У салоні перебувало 57 громадян України, серед яких двоє - водії. Загинули 5 людей. 41 отримали травми, п'ятеро із них у критичному стані. На виклик про аварію виїжджали близько 100 рятувальників, пожежників, поліцейських, медиків. Постраждалих транспортували, зокрема, і двома гелікоптерами, у 6 лікарень.

Зараз ви читаєте новину «Опізнали українців, які загинули у Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі