понеділок, 10 січня 2011 16:16

Онук розкроїв черепа своїм діду і бабі через постійні повчання

Онук розкроїв черепа своїм діду і бабі через постійні повчання

У місті Ясинувата (Донецької області) 10 січня поховали інвалідів 77-річного Олександра Бєлкіна і його 76-річну дружину Валентину Степанівну.

Тіла людей похилого віку виявили в їх квартирі на вулиці Миру 6 січня. Подружжя було інвалідами і майже не виходило з дому. Причому бабуся пересувалася в інвалідному візку.

"5 січня з житла Бєлкіним чувся незвичний шум. Ми стривожилися, сусід ходив туди, але ніхто йому не відкрив, і шум затих. А наступного ранку до людей похилого віку прийшов їхній онук Павло, і теж дивувався - чому йому не відчиняють. Ми викликали міліцію. Міліціонери забралися до квартири через вікно, і знайшли трупи - одне тіло зі знівеченої головою лежало у кухні. А інше - теж з розбитим черепом - у ванній кімнаті. Павло втік, але його зловили", - розповів Gazeta.ua один з мешканців будинку .

Єдиний син покійних, їх невістка і онук жили окремо. 25-річний Павло постійно провідував діда з бабусею. Вхідні двері не були пошкоджені, тому він виявився головним підозрюваним.

"Покійні були порядними людьми. Все життя пропрацювали на Ясинуватському машинобудівному заводі. З дружиною вони виховали хорошого сина. Та й онук не який-небудь п'яниця чи наркоман. Ніхто не може зрозуміти: як могло статися таке. Павла бабуся плекала, а він так знівечив людей похилого віку, що труни були закритими, всі приголомшені цієї жорстокістю", - розповіла Лариса Пахомова, голова Ясинуватського товариства інвалідів.

За словами джерела в міліції мотивом злочину стала звичайна сімейна сварка.

"Затриманий пояснив, що дід з бабою його просто запилили: постійно лаяли за те, що провчившись 4 курси, він кинув інститут і влаштувався працювати на заправку. Врешті-решт так розлютився, що схопив дерев'яну качалку для тіста і забив їх обох", - повідомили в органах.

Як повідомлялося, минулого року на Миколаївщині шизофренік сковорідкою забив до смерті матір та рідного брата.

Зараз ви читаєте новину «Онук розкроїв черепа своїм діду і бабі через постійні повчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі