субота, 11 січня 2014 11:56

Омбудсмен нарахувала 11 госпіталізованих мітингувальників

Омбудсмен нарахувала 11 госпіталізованих мітингувальників
Фото: provolyn.com

Вчора, 10 січня, 11 мітингувальників, що постраждали під час сутичок біля Святошинського РВВС, були доставлені каретами "швидкої допомоги" до Київської міської клінічної лікарні № 17 і Київської обласної лікарні. Про це повідомляє прес-служба уповноваженого Верховної Ради з прав людини, посилаючись на дані Департаменту охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації.

ВІДЕО: У мережі з'явилося криваве відео з місця побиття Луценка

Двох постраждалих було госпіталізовано, 5 відмовились від госпіталізації, 4 мали незначні травми та госпіталізації не потребували.

У той же час у прес-службі Міністерства внутрішніх справ заявили, що під час сутичок в ніч на 11 січня "близько двох десятків працівників "Беркуту" отримали різні ушкодження". Один з них був госпіталізований із переломом ноги.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Беркут" побив Юрія Луценка та ще одну людину

Нагадаємо, під час сутичок екс-міністру МВС Юрію Луценку розбили голову.

Протистояння почалося з того, що автомайданівці заблокували автобуси з "Беркутом" під відділком, оскільки ці правоохоронці, за їхніми даними, причетні до побиття людей під Києво-Святошинським судом. У п'ятницю цей суд засудив "васильківських терористів" до 6 років в'язниці. Працівники міліції "у жорсткій формі" вивели з зали суду підсудних. Почалася колотнеча. Працівники міліції почали бити присутніх. Потім сутички продовжилися поза залою суду.

Зараз ви читаєте новину «Омбудсмен нарахувала 11 госпіталізованих мітингувальників ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі