вівторок, 01 грудня 2020 12:12

Охоронець дитячого садка стік кров'ю

У селі Іванівка Первомайського району на Миколаївщині в коридорі власного будинку знайшли мертвим 62-річного чоловіка. Працював охоронцем у місцевому дитячому садку, тривалий час проживав сам. Про його зникнення 30 листопада повідомила староста сільської ради.

Експерт, оглянувши тіло потерпілого, виявив декілька ножових поранень у груди та стегно, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: mk.npu.gov.ua
  На Миколаївщині в коридорі власного будинку знайшли вбитим  62-річного охоронця дитячого садка
На Миколаївщині в коридорі власного будинку знайшли вбитим 62-річного охоронця дитячого садка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директорці стоматологічного центру встромили в око ножиці: нові подробиці

"Із домоволодіння чоловіка зник мопед Honda, мобільний телефон і ноутбук. Тіло померлого направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті", - сказано в повідомленні.

Автор: mk.npu.gov.ua
  Після смерті чоловіка пограбували - вкрали мопед Honda, мобільний телефон та ноутбук
Після смерті чоловіка пограбували - вкрали мопед Honda, мобільний телефон та ноутбук

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Зловмисника розшукують. За умисне вбивство, розбій та викрадення мопеда йому загрожує довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

У Кривому Розі на Дніпропетровщині знайшли вбитою 74-річну жінку. Експерти нарахували на тілі жертви щонайменше 32 колото-різані рани грудної клітки. Підозрюваного затримали на Харківщині. Ним виявився 43-річний колишній співмешканець невістки загиблої.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець дитячого садка стік кров'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі