середа, 12 вересня 2018 15:07

Охоронець Димінського відновив справу проти себе

Охоронець Димінського відновив справу проти себе
Андрій Борщ, який причетний до ДТП за участі бізнесмена Петра Димінського, відновив розслідування проти себе. Фото - Високий Замок

Андрій Борщ, який причетний до ДТП за участі бізнесмена Петра Димінського, відновив розслідування проти себе.

Печерський районний суд міста Києва задовольнив скаргу охоронця та скасував постанову про закриття кримінального провадження за підозрою його у вчиненні смертельного ДТП. Відповідна ухвала суду була опублікувана в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судитимуть чотирьох охоронців Димінського

"Слідчий суддя мотивував своє рішення тим, що досудове розслідування проведене неповно та однобічно, а відтак передчасно прийняте рішення про закриття кримінального провадження з реабілітуючих підстав. При цьому суд надав органу досудового розслідування відповідні вказівки щодо виконання процесуальних і слідчих дій, направлених на виконання завдань кримінального судочинства", - йдеться в ухвалі суду.

У серпні 2017-го авто Петра Димінського потрапило у ДТП. Загинула Наталія Тріла з села Ямельня на Львівщині. Після ДТП Димінський втік до Швейцарії, відповідальність на себе взяв його охоронець Андрій Борщ. Слідство довело, що за кермом позашляховика перебував не він. Відтак справа про ДТП проти нього була закрита. Проти Борща відкрили інше провадження – за неправдиві свідчення.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець Димінського відновив справу проти себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі