вівторок, 19 жовтня 2021 18:26

Оголосили вирок одному з офіцерів СБУ, які напали на прикордонників

Оголосили вирок одному з офіцерів СБУ, які напали на прикордонників
Чоловік отримав п'ять років умовно. Фото: Pexels

Одного з офіцерів СБУ, які влітку напали на прикордонників у Сумській області, засудили до умовного терміну.

Його позбавили військового звання, повідомили у пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.

Суд встановив, що у результаті сутички двоє прикордонників отримали легкі тілесні ушкодження. Підозрювані відібрали службову зброю прикордонників. Частину зброї підкинули до місцевого відділу Держприкордонслужби.

Затриманий лейтенант СБУ визнав свою вину та розкаявся. З ним уклали угоду про визнання вини. Чоловік отримав п'ять років позбавлення волі, звільнившись від відбування покарання з іспитовим строком тривалістю три роки та позбавлення права три роки обіймати посади у правоохоронних органах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали білоруського агента КДБ, який хотів постачати зброю в Україну

Щодо підполковника досудове розслідування завершено. Він знайомиться з матеріалами справи.

18 липня на українсько-російському кордоні у Сумській області напали на українських прикордонників. Нападники побили двох прикордонників та забрали табельну зброю. Злочинцями виявились офіцери СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили вирок одному з офіцерів СБУ, які напали на прикордонників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі