неділя, 19 серпня 2012 17:34

Офіційно: усі 32 пасажири літака з урядовою делегацією в Судані загинули

Офіційно: усі 32 пасажири літака з урядовою делегацією в Судані загинули
Місцеві ЗМІ припускають, що причиною катастрофи могли стати погані погодні умови. Фото: ІТАР-ТАСС

Усі 32 людини, що знаходилися на борту літака, який розбився у Судані, загинули.

Про це повідомили в адміністрації суданського президента Омара аль-Башира в неділю.

За даними влади, на борту літака з урядовою делегацією, перебував міністр постачання Газі аль Саддік, а також лідер партії "Мир і справедливість" Маккі Балайела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Судані розбився літак: загинули 31 особа, у т. ч. два міністри

Раніше "Бі-бі-сі" повідомило, що в результаті падіння літака в Судані загинула 31 людина, серед яких були міністр релігії і міністр постачання.

Адміністрація О. аль-Башира не дала інформації щодо причини катастрофи літака, хоча раніше агентство АФП із посиланням на управління цивільної авіації повідомило про те, що причиною катастрофи став вибух бомби на борту літака. Місцеві ЗМІ припускають, що причиною також могли стати погані погодні умови.

Літак із урядовою делегацією на борту прямував до штату Судану Південний Кордофан із нагоди святкування мусульманського свята Ураза-байрам, що знаменує закінчення посту в місяць Рамадан. Катастрофа сталася неподалік від міста Талоді в штаті Південний Кардофан.

Зараз ви читаєте новину «Офіційно: усі 32 пасажири літака з урядовою делегацією в Судані загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі