пʼятниця, 18 березня 2011 09:42

Одеська міліція не може розкрити вбивство лідера Партії промисловців

Одеська міліція не може розкрити вбивство лідера Партії промисловців

Резонансне вбивство політика і бізнесмена Олександра Коробчинського, що сталося на початку січня, поки не розкрито. Про це сказав сьогодні на прес-конференції начальник Управління карного розшуку ГУ МВС України в Одеській області Андрій Пінігін.

За його словами, слідчо-оперативні заходи щодо затримання кілера ведуться згідно з "двома версіями скоєння злочину - конфлікту бізнес-інтересів та особистої неприязні до загиблого. Проте поки не увінчалися успіхом: не вдається розкрити ланки ланцюжка - замовника злочину, виконавця та кілера".

"Зараз до складу слідчо-оперативної групи входять близько 40 фахівців - представників ряду служб УМВС, - додав Пінігін, - йде планомірна рутинна робота, яка у результаті повинна забезпечити розкриття цього злочину".

Крім того, відповідаючи під час прес-конференції на запитання, чи встановлена слідством причина смерті директора одеського телеканалу "Репортер" Володимира Красненка, Пінігін констатував: "Смерть була наслідком самогубства. Нічого кримінального в тому, що сталося, немає. Справу закрито, оскільки експертиза показала, що ніяких ушкоджень, які б могли завдати сторонні особи, на тілі загиблого немає".

Нагадаємо, 5 січня невідомий застрелив бізнесмена і політика, лідера Партії промисловців і підприємців України Олександра Коробчинського, випустивши в нього чотири кулі. За даними міліції, це був кілер-професіонал.

Зараз ви читаєте новину «Одеська міліція не може розкрити вбивство лідера Партії промисловців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі